Kwaliteit, voedselveiligheid, traceerbaarheid en duurzaamheid. Daar zorgen we voor!

4 - Directeur, Personeel en Derden

4.1 - Toepassing van gewasbeschermingsmiddelen

Eisen 3.1.1 en 3.1.3 * - Fytolicentie

4.2 - Hygiëne

Hygiëne maatregelen

4.3 - Ongevallen

Eis 1.5.4* - Ongevallenprocedure

Eis 1.5.5* - Registratie van de ongevallen

Eis 1.5.6* - Eerste hulp

Eis 1.5.7* - Toegang tot de bedrijfsruimtes

4.4 - Registraties - Erkenningen - Toelatingen

Eis 3.3.1, 6.3.9 en 4.1.1 - Plantenpaspoorten  

Eis 4.1.18* - Erkenning voor het sorteren van hoevezaden

Eis 3.4.2* - Snijden van aardappelpootgoed

4.5 - Personeel beheer

Eis 3.5.1* - Opleiding van het personeel en Sociale zekerheid

4.6 - Klachtenprocedure

Eis 6.3.5 - Klachtenprocedure