Kwaliteit, voedselveiligheid, traceerbaarheid en duurzaamheid. Daar zorgen we voor!

Perceelfiche

Vegaplan biedt voor alle Vegaplan gecertificeerde landbouwers een gratis elektronische perceelfiche aan. 

Deze tool laat toe om de gegevens die in het kader van de cetificatie voor de Vegaplan Standaard geregistreerd moeten worden te registreren en te bewaren binnen de Vegaplan databank omgeving, en vergemakkelijkt het delen van uw teeltfiches met uw afnemers. 

Deze elektronische tool is ontworpen in samenwerking met INAGRO, het landbouw- en tuinbouwonderzoekscentrum van de provincie West-Vlaanderen, dia via een automatische communicatie tussen onze databases gegevens verstrekt over de toegelaten gewasbeschermingsmiddelen per teelt. 

Voor de afnemers:

Om de perceelfiches van uw leveranciers te raadplegen moet u uiteraard eerst inloggen op de Vegaplan databank. In deze databank kan u ook de certificatistatus van uw leveranciers checken en vragen om per mail verwittigd te worden in geval van elke aanpassing van hun certificaat. Uw logingegevens (gebruikersnaam en paswoord) heeft u  ontvangen bij uw aanmelding bij Vegaplan als afnemer. Bent u deze gegevens kwijt? Aarzel dan niet om deze per email op te vragen via info@vegaplan.be. Bent u nog niet aangemeld bij Vegaplan als afnemer? De aanmeldingsprocedure vindt u hier

Via deze link hebt u toegang tot de databank (afnemersportaal)

Voor bijkomende informatie vindt u hier de gebruikshandleiding voor de perceelfiches.